L’agricultura urbana: jornada de presentació de resultats del Projecte Groof, hivernacles en terrats.

Jornada: Resultats del projecte Groof, https://www.uab.cat/web/sala-de-premsa-icta-uab/detall-activitat/jornada-resultats-del-projecte-groof-1345813172616.html?detid=1345858116311

El proper dia 3 de maig de 10h a 13:30h se cel·lebrarà la jornada de presentació dels resultats del projecte GROOF a l’ICTA. T’ho perdràs? Apunta’t al següent link.

L’agricultura urbana és també una forma de reduir emissions de CO2, a la vegada que produeix aliments en les Ciutats. Ho podem fer amb hivernacles als terrats. El grup de recerca Sostenipra  junt amb l’spin-off Inèdit organitzem una jornada per presentar les experiències del projecte GROOF en la que donarem a conèixer els principals resultats i les conclusions de les solucions estudiades durant 4 anys en diferents Ciutats europees  per tal d’impulsar l’agricultura urbana i discutir el potencial d’aplicació a la nostra regió.

La intersectorialitat del projecte fa summament interessant l’assistència i participació d’agents provinents de l’administració pública i sectors privats.